دستاوردهای شورای گفت‌وگو در ۶ماهه ابتدای سال ۱۴۰۰

شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در سال 1389 بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه شکل گرفت و در سال 1390 با تصویب قانون بهبود محیط کسب‌وکار، به یک نهاد دائمی تبدیل شد. این شورا برای اولین بار در تاریخِ قوانین کسب‌وکار کشور، به عنوان یکی از مؤثرترین نهاد های قانونی در راستای مشارکت صاحبان کسب‌وکار در حوزه تصمیم‌گیری و وضع قوانین، مورد توجه و حمایت قانون‌گذار قرار گرفته است. از این رو دبیرخانه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان نیز همواره سعی بر آن داشته است که بر اساس وظایف قانونی که به شوراهای گفت‌وگوی استانی محول شده است، مسائل و مشکلات اولویت‌دار فعالان اقتصادی را با دقت بررسی و از طریق برگزاری جلسات کارشناسی متعدد و همچنین انجام تحقیق و مصاحبه و پژوهش‌های لازم، موانع، مشکلات و راهکارهای رفع آن‌ها را جمع‌آوری و در جلسات اصلی شورا مطرح نماید. در همین راستا، شورای گفت‌وگوی استان به استناد ارزیابی‌های انجام شده نه تنها همواره جزء برترین شوراهای استانی بوده است، بلکه در طرح موضوعات و پیشنهادات در شورای گفت‌وگوی کشور نیز مؤثر بوده است.

به منظور تجزیه و تحلیل و بررسی دقیق مسائل و طرح موضوعات در جلسات اصلی شورا، تعداد 12 جلسه کارشناسی متناسب با موضوع برگزار و بر اساس این جلسات، 8 گزارش کارشناسی برای موضوعات مطرح شده در جلسات اصلی شورا تهیه شده است. برای هر جلسه کارشناسی به تناسب موضوع از امور اقتصادی استانداری، مجمع نمایندگان استان، کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان، صندوق پژوهش و فناوری، شهرداری، مرکز خدمات سرمایه گذاری، شورای اسلامی شهر کرمان، کمیته امداد امام خمینی (ره)، بسیج سازندگی استان، اتاق تعاون، اتاق اصناف، صندوق کارآفرینی امید استان، صداوسیمای مرکز استان، دادگستری، شرکت شهرک‌های صنعتی، دانشگاه شهیدباهنر کرمان، دانشگاه علوم پزشکی کرمان، پارک علم و فناوری، جهاد دانشگاهی، سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی شمال استان کرمان، ادارات کل اطلاعات، بازرسی، امور اقتصادی و دارایی، میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آموزش فنی و حرفه‌ای، بنیاد شهید و امور ایثارگران، بهزیستی، تأمین اجتماعی، همیاری شهرداری‌های استان، شرکت‌های بخش خصوصی (فولاد بوتیای ایرانیان، شرکت مادر تخصصی توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه (میدکو)، شرکت مس سرچشمه، شرکت سنگ آهن گهر زمین، شرکت صنایع و تولید کاغذ و مقوای کرمان، دپارتمان خودروهای برقی کرمان خودرو، گروه صنایع سیمان کرمان، شرکت مهندسی معیار صنعت خاورمیانه، شرکت احیای آب کویر رفسنجان، شرکت تعاونی خدمات بهداشتی، درمانی نیمه شعبان کرمان، اعضای هیئت رییسه و هیئت نمایندگان اتاق، مرکز مطالعات و پژوهش‌های اقتصادی اتاق، کمیسیون امور زیربنایی و سرمایه‌گذاری اتاق، واحد توسعه بازار و بهبود کسب‌وکار اتاق، مدیریت کسب‌وکار اتاق و انجمن شرکت‌های دانش بنیان استان کرمان دعوت به عمل آمده که مدیران، معاونین و یا کارشناسانی به عنوان نماینده آن سازمان در جلسات حضور داشته و همکاری لازم را به عمل آورده‌اند.
شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوص استان در 6 ماه ابتدای سال جاری 6 جلسه برگزار نموده که ماحصل آن 16 پیشنهاد در سطح ملی و 25 مصوبه استانی بوده است. پیشنهادات ملی تصویب شده در جلسات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان بر اساس دستورالعمل ابلاغی شورای گفت‌وگوی ملی، به دبیرخانه شورای گفت‌وگوی ملی ارسال و پس از بررسی و پیگیری، نتایج نهایی به دبیرخانه شورای گفت‌وگوی استان اعلام می‌شود. مصوبات استانی نیز به سازمان‌های استانی و مراکز دانشگاهی ارسال و به تناسب زمان اجرای آن مورد پیگیری قرار می‌گیرد. از این رو میزان اجرایی شدن مصوبات شورای گفت‌وگو در گزارش عملکرد یکساله شورا ارائه می‌گردد.
دستاوردهای شورا در شش ماهه ابتدای سال 1400

* تشکیل کارگروه تحقق شعار سال

ابتدای امسال در جهت اثربخشی هرچه بیشتر و برای رسیدگی و کمک به حل مسائل فعالان اقتصادی، شورای گفت‌وگوی استان با عنایت به فرمایش مقام معظم رهبری اقدام به تشکیل کارگروه «تحقق شعار سال» ذیل شورای گفت وگو به ریاست استاندار و جانشینی رییس اتاق نمود و این یکی از مهم‌ترین و مؤثرترین دستاوردهای شورای استان است؛ چرا که برای نخستین بار است که جانشینی ریاست یک کارگروه استانی به بخش خصوصی واگذار شده است و بر اساس ساختار تعریف شده، همه سازمان ها را موظف به پاسخگویی، تعامل و همکاری نموده است.
با عنایت به بررسی اثرات خاموشی برق بر صنایع استان و خسارات وارد شده به فعالین اقتصادی (موضوع 25 قانون بهبود مستمر محیط کسب‌وکار و آیین‌نامه اجرایی آن) که در یکی از جلسات کارگروه مطرح شد، به منظور جلوگیری از خاموشی‌های اجتناب‌ناپذیر تحمیلی به بخش صنعت و به حداقل رساندن میزان خسارت ناشی از آن جلسات هماهنگی با اعضای کارگروه، ادارات برق استان، شرکت شهرک‌های صنعتی استان و برخی از واحدهای صنعتی استان برگزار و طی تفاهم صورت گرفته، خاموشی صنایع با هماهنگی و بر اساس برنامه اعلامی واحدهای صنعتی به نحوی اعمال گردید که خسارت ناشی از آن به طور چشمگیری کاهش یافت.

* ساماندهی و توسعه مشاغل خانگی در استان؛ ارائه تسهیلات، بهبود فرهنگ کار و مهارت‌آموزی

ضعف فرهنگ کار و نبود مهارت‌های لازم همواره موجب کمبود نیروی کار ماهر در بخش‌های مختلف در سطح استان بوده است، لذا شورای گفت‌وگوی استان با همکاری اداره کل فنی و حرفه‌ای در راستای تقویت فرهنگ کار، ثروت آفرینی، ارتقای صلاحیت‌های فنی و حرفه‌ای، تقویت و توسعه فرهنگ مهارت‌آموزی، توانمندسازی بنگاه‌های اقتصادی، بهبود محیط کاری و افزایش بهره‌وری از طریق آموزش، برنامه‌ای تحت عنوان تقویت و توسعه مهارت‌آموزی در استان را تدوین نمود و با توجه به مطالعات نیازسنجی صورت گرفته در سطح استان بویژه منطقه جنوب کرمان، دوره‌های آموزشی مورد نیاز مناطق مختلف استان برگزار شد. همچنین بسیج سازندگی سپاه ثارالله استان کرمان با توجه به شرایط مناطق محروم جنوب کرمان، نیازسنجی دوره‌های آموزشی مورد نیاز این مناطق را انجام و طی مکاتبه‌هایی با موضوع درخواست برگزاری این دوره‌ها به منظور ارتقای توانمندی گروه‌های جهادی و همچنین مردم منطقه، ارائه شد و پیرو آن دوره‌های تخصصی مهارت‌آموزی برق، تعمیر لوازم‌خانگی، تأسیسات، اسپلیت و یخچال، برق کار ساختمان، سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی و لوله‌کشی گاز در شهرستان‌های جیرفت، کهنوج، ریگان و بم برگزار شد و بیش از 90% افراد آموزش دیده به یاری فنی و حرفه‌ای مشغول به کار شده‌اند. همچنین علاوه بر برگزاری دوره‌های تخصصی فوق، با توجه به ظرفیت کشاورزی جنوب کرمان و اهمیت و ضرورت صنایع فرآوری و تبدیلی «دپارتمان تخصصی کشاورزی و صنایع تبدیلی جنوب کرمان» با هدف آموزش و ترویج صنایع تبدیلی با اولویت محصولات گلخانه‌ای، سبزی و صیفی‌جات و با حضور رییس مرکز آموزش سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در جیرفت افتتاح شد. این مرکز با مشارکت فنی و حرفه‌ای و شورای گفت‌وگو با دستگاه‌های آموزش مشاغل خانگی و کارگاه‌های کوچک از جمله دستگاه میوه خشک‌کن، اسلایس میوه، تولید دمنوش‌های گیاهی، عرقیجات و … تجهیز شده و با ارائه آموزش‌های لازم به جامعه هدف اقشار کم درآمد جامعه به منظور راه‌اندازی مشاغل خرد و خانگی، با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی تسهیلات برای افراد اخذ شد که با خریداری دستگاه مورد نیاز این افراد، مشاغل خرد و خانگی بسیاری در این منطقه راه‌اندازی شده است.
رییس مجمع نمایندگان استان کرمان در مجلس شورای اسلامی در راستای ساماندهی و توسعه مشاغل خانگی در استان و استفاده از این ظرفیت در بهبود وضعیت اقتصادی موجود متعهد گردید تا بدون استفاده از منابع بانکی (تأمین منابع توسط معین‌های اقتصادی و موجودی قرض‌الحسنه در بانک رسالت) با نظارت اتاق بازرگانی و شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی قرارداد ایجاد 12 هزار فقره مشاغل خانگی با بانک رسالت را منعقد نمایند. دبیرخانه شورا اقدام به برگزاری جلسات برنامه‌ریزی و هماهنگی اجرای این تعهد با حضور نمایندگان محترم استانداری، بانک رسالت، مجمع نمایندگان و هیئت مؤسس انجمن مشاغل خانگی استان و مدیریت کسب‌وکار اتاق نمود با محوریت مدیریت کسب‌وکار اتاق به نمایندگی از شورای گفت‌وگو شیوه‌نامه دریافت تسهیلات متقاضیان راه‌اندازی و توسعه مشاغل خانگی استان کرمان، فلوچارت پرداخت تسهیلات به 12 هزار متقاضی شغل جدید از محل گردش حساب شرکت‌های بزرگ استان در بانک رسالت و پلت فرم مدیریت اجرای طرح مشاغل خانگی در بستر پنجره واحد تدوین شد. فرم معرفی متقاضیان طراحی و طی مکاتبه‌ای برای نمایندگان محترم مجلس ارسال شد و تاکنون حدود 7342 متقاضی دریافت تسهیلات از طریق دفاتر پیشخوان به بانک رسالت معرفی شده‌اند که از این تعداد به 2200 نفر تسهیلات پرداخت شده است.

* بررسی مسائل و مشکلات و راه‌های توسعه فعالیت‌های دانش بنیان به لحاظ زیرساخت، تأمین منابع و فرهنگ‌سازی

موتور محرک در اقتصاد دانش بنیان، شرکت‌های دانش بنیان هستند که به منظور هم‌افزایی علم و ثروت، توسعه اقتصاد دانش‌محور، تحقق اهداف علمی و اقتصادی و همچنین تجاری‌سازی نتایج تحقیق و توسعه در حوزه فناوری‌های برتر نقش دارند. با توجه به وجود حدود 6000 شرکت دانش بنیان در سطح کشور، استان کرمان با 57 شرکت دانش بنیان رتبه 17 را در بین استان‌های کشور داراست که علی‌رغم برخورداری استان کرمان از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های منطقه‌ای، پتانسیل بالای صنعتی، معدنی و کشاورزی و برخورداری از منابع انسانی متخصص در سایه دانشگاه‌ها، مراکز آموزشی، پژوهشی و پارک علم و فناوری، جایگاه چندان مناسبی ندارد. بخشی از مشکلات پیش روی توسعه فعالیت‌های دانش بنیان از جمله كمبود نیروی انسانی متخصص جهت رشد و توسعه شرکت‌های دانش بنیان، عدم ارتباط مؤثر فارغ‌التحصیلان دانشگاهی با کسب‌وکارهای مرتبط، عدم اطلاع از نیازمندی‌های شغلی صنایع و شرکت‌های فناور در حوزه‌های مختلف، عدم آشنایی جامعه و مدیران سازمان‌ها با مفاهیم و خدمات حوزه فناوری نظیر فرهنگ کسب‌وکار فناورانه، اقتصاد دانش بنیان، شرکت‌های دانش بنیان، پارک‌های علم و فناوری، مراكز رشد و … در جلسه شورای گفت‌وگو مطرح و مقرر شد:
«با توجه به کمبود نیروی انسانی متخصص جهت رشد و توسعه شرکت‌های دانش بنیان، مقرر شد نیازسنجی مهارت‌های مورد نیاز نیروی انسانی شرکت‌های دانش بنیان و فناور توسط انجمن شرکت‌های دانش بنیان، طی مدت سه ماه انجام و دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت جهت افزایش مهارت‌های عمومی، حرفه‌ای و تخصصی در زمینه‌های مورد نظر بر اساس تفاهم‌نامه سه‌جانبه میان انجمن شرکت‌های دانش بنیان، دانشگاه شهیدباهنر و سازمان فنی و حرفه‌ای، توسط دانشگاه شهیدباهنر و سازمان فنی و حرفه‌ای طی مدت نه ماه برگزار شود.»
مصوبه فوق طی مکاتبات صورت گرفته توسط دبیرخانه شورای گفت‌وگو به مراجع سه‌گانه مذکور ارسال و مورد پیگیری قرار گرفته است.
در نهایت با پیگیری‌های مکرر دبیرخانه شورا و همکاری انجمن شرکت‌های دانش بنیان استان، تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین مراجع مذکور به نمایندگی از شورای گفت‌وگو و اتاق بازرگانی منعقد شد.

* برگشت تعدادی از واحدهای تملک شده در سیستم بانکی به صاحبان قبلی و جلوگیری از تملک برخی دیگر از واحدها

موضوع مشکلات برخی از قوانین بانکی از جمله دستورالعمل اجرایی نحوه امهال مطالبات مؤسسات اعتباری و عدم حذف سود مرکب، حذف مقررات مربوط به اقاله واحدهای تملک شده از سوی بانک‌ها، عدم اعمال مقررات حذف وجه التزام تأخیر تادیه پلکانی نسبت به تسهیلات قبل از تاریخ 07/07/1394 در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
بر اساس گزارش دو ماهه اول بودجه سال ۱۴۰۰ که از سوی آن دیوان محاسبات کشور به تقریر درآمده، اعلام شده، ۱۷۶۱ واحد صنعتی مستقر در شهرک‌های صنعتی سراسر کشور به تملک بانک‌ها درآمده است. از طرفی دیگر متأسفانه شورای پول و اعتبار در جلسه مورخ 28/02/1400 ماده ۱۱ دستورالعمل نحوه‌ی واگذاری اموال مازاد مؤسسات اعتباری را لغو نمود؛ به عبارتی دیگر، مقررات اقاله املاک تملک شده توسط بانک لغو گردید. پیش از حذف مقررات اقاله اگر تسهیلات گیرنده اصل، سود، خسارت و هزینه‌های اجرا را به بانک پرداخت می‌کرد، بانک مکلف بود ملک تملک شده را به وی برگرداند یا به سخن دیگر، آن را اقاله کند، اما این مقررات حذف شده است و بانک‌ها فرصت را غنیمت شمرده و درصدد آن هستند که املاک تملک شده را با قیمت روز و با وام جدید به صاحبان قبلی بفروشند و سود هنگفتی را به دست بیاورند.
اقاله و برگرداندن واحدهای تملک شده، یکی از مباحثی بوده که تیم کارشناسی مشاوران شورای گفت‌وگو و اتاق کرمان به صورت دقیق آن را بررسی نموده و در جهت تسریع در رفع نمودن مشکلات ناشی از حذف مقررات مربوط به اقاله واحدهای تملک شده از سوی بانک‌ها برای فعالان اقتصادی، این موضوع در جلسه شورای گفت‌وگو مطرح و پیشنهاد زیر برای طرح در شورای گفت‌وگوی ملی به تصویب رسید و مقرر گردید این موضوع از طریق شورای گفت‌وگوی ملی پیگیری تا در یکی از جلسات آن شورا در سال جاری با همکاری شورای گفت‌وگوی استان مطرح گردد:
پیشنهاد می‌شود موضوع اقاله واحدهای تولیدی در مقررات جدید بانکی، مجدداً احیا شده و مصوب گردد. «مؤسسه اعتباری موظف است نحوه و زمان مزایده وثائق تملیکی را حداقل ۳۰ روز قبل از مزایده، به اطلاع مالک قبلی آن برساند. در صورتی که مالک قبلی، قبل از بازگشایی پاکت‌های مزایده، كتباً اعلام آمادگی نماید، مؤسسه اعتباری موظف است، مال مذکور را مطابق مقررات ناظر بر قرارداد فروش اقساطی به مالک قبلی واگذار نماید. قیمت فروش اقساطی این اموال با توجه به قیمت تمام شده و سود دوران اقساط تعیین خواهد شد.»
اقداماتی که در این خصوص انجام شد به قرار زیر می‌باشد:

* مکاتبه دبیرخانه شورای گفت‌وگوی استان با شورای گفت‌وگوی 25 استان و اعلام آمادگی جهت برگزاری جلسات مشترک با موضوع احیای واحدهای تملک شده استان‌ها،

* مکاتبه دبیرخانه شورای گفت‌وگوی استان با دیوان محاسبات کشور و درخواست اطلاعات واحدهای تملک شده کشور و همچنین اعلام آمادگی جهت انجام پژوهش و شناسایی علل اصلی تملک واحدهای صنعتی،

با پیگیری‌های دبیرخانه شورای گفت‌وگوی استان و بررسی پرونده‌های متعدد با ارائه مشاوره به فعالان اقتصادی، نهایتاً به موجب احکام متعدد از مراجع قضایی، تعدادی از واحدهای تملک شده به صاحبان قبلی برگشت داده شد و از تملک برخی دیگر از واحدها جلوگیری به عمل آمد.

* راه‌اندازی سامانه هوشمند قوانین جهت دسترسی فعالان اقتصادی به قوانین و مقررات

دبیرخانه شورای گفت‌وگوی استان به منظور ارتقای دسترسی فعالان اقتصادی به قوانین مرتبط و کمک به بهبود فضای کسب‌وکار، اقدام به انعقاد تفاهم‌نامه گردآوری کلیه قوانین و مقررات مرتبط با فعالان اقتصادی و راه‌اندازی سامانه هوشمند قوانین نموده است.
یکی از بهترین شیوه‌های تفسیر، یافتن معانی درست قانون در سایر اعلام‌های قانونگذار و دانستن معنی هر حکم با توجه به موقعیت و وضع آن در میان سایر احکام همانند است. شناسایی و جمع‌آوری اندیشه‌های بزرگان جهت احاطه به یک موضوع بسیار با اهمیت بوده، لیکن در شیوه سنتی، زمان‌بر و دشوار است. طراحی این سامانه بر مبنای روش آقای دکتر ناصر کاتوزیان «کتاب قانون مدنی در نظم حقوقی کنونی» بوده و به گونه‌ای می‌باشد که با افزودن کتاب جدید به کتابخانه، شبکه ارتباطی چند جانبه‌ای بین تک تک موضوعات کتاب با سایر موضوعات در کتب دیگر، به صورت خودکار و هوشمند ایجاد می‌شود و کاربر می‌تواند با یک اشاره، تمامی مطالب و احکام یک موضوع را بدون نیاز به جستجو، در یک صفحه مشاهده نماید. استادان، دادرسان، وکلا و دانشجویان می‌توانند با به بارگیری این سامانه به مجموعه‌ای با چندین هزار فرع و اصل مستند رجوع کرده و به حقوق زنده دست یابند.

سایر اقدامات انجام شده

– استقرار و به‌روزرسانی سامانه دریافت نظرات و پیشنهادات و درخواست فعالان اقتصادی از شورای گفت‌وگو
– فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و انتشار اخبار جلسات، اقدامات دبیرخانه و دستاوردهای شورا
– هماهنگی با سایر کارگروه‌های استانی مرتبط با بهبود محیط کسب‌وکار بویژه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان
– تعامل و ارتباط مؤثر با شورای گفت‌وگوی ملی و شورای گفت‌وگوی استان‌های سراسر کشور از جمله:
* دعوت از روسای اتاق‌ها و دبیران شوراهای استانی برای جلسات شورا (به صورت مجازی) و حضور آن‌ها در جلسات شورا،
* شرکت در جلسات کارگروه‌های کارشناسی استان‌ها،
* حضور در جلسات کارگروه‌های کارشناسی شورای گفت‌وگوی ملی و ارائه محتوا،
* پاسخ به استعلامات دبیرخانه شورای گفت‌وگوی ملی و سایر شوراهای استانی،
* مکاتبه با شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی 25 استان با موضوع اقاله واحدهای تملک شده توسط بانک، اعلام تعداد واحدهای تحت تملک بانک‌ها و اعلام آمادگی جهت برگزاری جلسات مشترک هم‌فکری و بازگرداندن واحدها و شرکت در جلسات مجازی شورای گفت گوی سایر استان‌ها که به این منظور برگزار گردید،
* مکاتبه با دبیران شوراهای استانی گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی و درخواست اظهارنظر در خصوص موضوعات بانکی طرح شده در جلسه 64 شورای گفت‌وگوی کرمان و ارسال پیشنهادات تکمیلی جهت جمع‌بندی و ارسال پیشنهادات به شورای گفت‌وگوی ملی جهت طرح در جلسه شورای گفت گوی ملی،
* مکاتبه با دیوان محاسبات کشور و درخواست لیست اطلاعات واحدهای تحت تملک بانک‌های کشور و اعلام آمادگی جهت انجام پروژه تحقیقاتی شناسایی علل اصلی تملک واحدهای صنعتی مذکور و استخراج نقاط انحراف بانک‌ها از قوانین پولی و بانکی.

محتوای منتشر شده در شورای گفت‌وگو

کتابچه:

– عملکرد شورای گفت‌وگو در سال 1399 تحت عنوان «گزارش اقدامات و دستاوردهای شورای گفت‌وگوی استان کرمان در سال 1399»
– شرح دستور جلسات شورا در نیمه اول سال 1400
کتاب‌های در دست تدوین:
– تحقیق و پژوهش در زمینه قراردادها و تسهیلات بانکی انجام شده است و مقرر است این تحقیق تحت عنوان «کتاب حاکمیت حقوق عمومی بر قراردادهای بانکی» چاپ و منتشر شود. (فصل اول و دوم کتاب تهیه شده و تدوین فصل پایانی در دست اقدام است.)،
– کتاب مسئولیت مدنی بانک در مقابل تسهیلات گیرندگان.

کلیپ:

– کارگروه تحقق شعار سال،
– عملکرد اتاق در زمینه انتشار کتب مرتبط با گرفتاران بانکی،
– معرفی سامانه هوشمند قوانین «داتا»،
– قسمت هفتم کلیپ «دور زدن قوانین بانکی ممنوع»،
– پیگیری مصوبات شورا و دستاوردها،
– جایگاه انرژی‌های تجدیدپذیر.
موشن گرافی:
– عملکرد شورای گفت‌وگو
تیزر:
– معرفی شورای گفت‌وگو
تهیه فیلم:
– فیلم مستند اثر اقدامات بانک در ورشکستگی مرغداری‌های شهر زابل،
– فیلم کوتاه در زمینه موانع تولید در حوزه پولی و بانکی.
پروژه‌ها:
– پروژه تحقیقاتی مشترک با سایر اتاق‌های بازرگانی پیرامون خسارت وارده به تسهیلات گیرندگان بانکی و نحوه خسارات مزبور.
موارد زیر در دست اقدام می‌باشد:
– شناسایی مجموعه موانع تولید از منظر تسهیلات گیرندگان،
– موضوعات بانکی مطرح شده در شورای گفت‌وگوی ملی و ستاد رفع موانع تولید،
– تولید مجموعه فیلم‌های کوتاه (یک‌دقیقه‌ای) راجع به نحوه تبدیل بنگاه اقتصادی فعال به بنگاه ورشکسته (گرفتار بانکی).

یادآور می‌شود کلیه موارد ذکر شده اعم از صورتجلسات نشست ها، شرح دستور، پیگیری‌های انجام شده جهت اجرایی شدن مصوبات از طریق تارنمای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان (http://www.otagh-bazargani.com) و تارنمای شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان (http://goftego.kccim.ir) در دسترس می‌باشد. همچنین فعالان اقتصادی می‌توانند مسائل و مشکلات خود را از طریق فرم نظرسنجی واقع در تارنمای اتاق و شورای گفت‌وگو و یا از طریق ایمیل (kccim.kppsd@gmail.com) به دبیرخانه شورا منعکس نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *