رویدادها

کرمان بهشت فرصت‌های بالقوه است

(10 فروردین، 1401)
رییس اتاق کرمان گفت: استان کرمان بهشت فرصت‌های بالقوه است، اما به دلیل حکمرانی نامناسب، شاخص‌های اقتصادی متناسب با ظرفیت‌های استان توسعه پیدا نکرده‌اند.
سید مهدی طبیب زاده، در نشست با امام جمعه و نماینده ولی‌فقیه در استان، نمایندگان مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، اعضای هیئت نمایندگان اتاق و برخی از فعالان اقتصادی، گفت: باید وضعیت شاخص‌های توسعه پایدار در جمع مدیران ارشد مطرح شود تا به‌عنوان یک مطالبه در دستور کار استان قرار گیرد.
در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام علیدادی سلیمانی، امام جمعه و نماینده ولی‌فقیه در استان كرمان ضمن تقدیر و تشكر از اقدامات اثرگذار اتاق كرمان گفت: اتاق كرمان می‌تواند در شورای راهبردی استان جایگاه مناسبی داشته باشد كه در نشست آتی در خصوص همكاری با این مجموعه برنامه‌ریزی خواهیم كرد.
همچنین نمایندگان مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی نیز به بیان نظرات خود پرداختند.

اتاق کرمان همکار برگزیده دانشگاه شهید باهنر کرمان شد

(16 فروردین، 1401)
اتاق کرمان از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به‌عنوان همکار برگزیده دانشگاه شهید باهنر کرمان در زمینه ارتباط صنعت و دانشگاه انتخاب شد.
به همین منظور معاون پژوهشی دانشگاه شهید باهنر کرمان و جمعی از اساتید با حضور در اتاق کرمان، این انتخاب را با اهدای لوح تقدیر به سیدمهدی طبیب زاده رییس اتاق کرمان تبریک گفتند. رییس اتاق کرمان در این نشست گفت: ارتباط مؤثر صنعت و دانشگاه همواره جز برنامه‌های اتاق کرمان بوده و از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که امیدواریم بتوان بهترین همکاری‌ها شکل گیرد.
گفتنی است در این نشست دکتر رنجبر معاون پژوهشی، دکتر ثمره صلواتی رییس حوزه ارتباط دانشگاه با صنعت و دکتر نظام‌آبادی پور معاون پژوهشی سابق دانشگاه شهید باهنر کرمان و همچنین دکتر رستمی رییس مرکز مطالعات و پژوهش‌های اقتصادی اتاق کرمان حضور داشتند.

مصوبات اخیر کمیته اقدام ارزی برای رفع مشکل صادرکنندگان بررسی شد

(24 فروردین، 1401)
در نشستی با حضور رییس و نایب‌رییس اتاق کرمان و معاون اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان، مصوبات اخیر کمیته اقدام ارزی کشور برای رفع مشکل صادرکنندگان در خصوص رفع تعهدات ارزی و تعلیق کارت‌های بازرگانی بررسی شد.
رییس اتاق کرمان در این نشست ضمن قدردانی از نگاه مثبت سازمان صمت استان برای رفع مشکلات فعالان اقتصادی، گفت: درخواست می‌شود قبل از اینکه کارتی تعلیق شود، بررسی و استعلامات لازم به عمل آید و مدارک و مستندات کافی نیز جمع‌آوری شود. در ادامه این نشست نائب رییس اتاق کرمان جلیل کاربخش، با تأکید بر اینکه پیمان‌سپاری ارزی به صادرات و صادرکنندگان ما آسیب ‌زده است، افزود: دارایی صادرکنندگان مشتریان آن‌ها هستند و سال‌ها در هر شرایطی به‌ویژه تحریم با آن‌ها مراودات تجاری داشته‌اند، نباید با اقتصاد دستوری به آن‌ها گفته شود به هر روشی که ما می‌گوییم ارز برگردانده شود.
همچنین رییس اداره بازرگانی خارجی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان، در این نشست گفت: از مجموع 351 کارت بازرگانی که صادرات داشته‌اند، بیش از سه میلیارد و 896 میلیون یورو تعهدات سررسیده شده داشتیم که 231 میلیون یورو رفع تعهد نشده است. سینا خسروی اظهار کرد: از بین صادرکنندگان استان کرمان 82 نفر به میزان صد در صد رفع تعهد نموده‌اند،170 نفر بیش از 60 درصد رفع تعهد نموده‌اند و 112 نفر هیچ رفع تعهدی را نداشته‌اند.

خسارت وارده به باغات پسته چند ده هزار میلیارد تومان است

(27 فروردین، 1401)
رییس اتاق کرمان گفت: خسارت وارد شده به باغات پسته استان کرمان به دلیل کاهش دما در فروردین‌ماه سال جاری، به‌صورت مستقیم 13 هزار میلیارد تومان و با احتساب زنجیره محصول پسته، چند ده هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود.
سیدمهدی طبیب زاده، در هفتاد و دومین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان با موضوع «بررسی خسارت وارد شده به محصول پسته در اثر کاهش دما و راهکارهای پیشنهادی برای جبران آن» افزود: خسارت به باغات پسته کرمان سنگین است، اشتغال بسیاری از دست رفته و احتمال بروز آسیب‌های اجتماعی نیز وجود دارد.
در ادامه این نشست رییس کمیسیون کشاورزی اتاق کرمان با بیان اینکه خسارت وارده بر باغات پسته در استان را بازدید و از نزدیک بررسی کردیم، گفت: این خسارت به میزانی سنگین است که در برخی باغات محصول سال آینده پسته نیز از بین رفته و خسارت روزبه‌روز بیشتر خود را نشان می‌دهد.
گفتنی است در این نشست جمعی از باغداران و فعالان صنعت پسته و مدیران مربوطه به ارائه نظرات و پیشنهادات خود برای جبران خسارت سرمازدگی مطرح و مواردی به تصویب رسید. همچنین در پایان این نشست از مدیران استان به‌عنوان اعضای شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان به پاس تلاش‌های انجام‌شده در سال 1400 قدردانی شد.

رییس اتاق کرمان در روز تکریم خیران مورد تقدیر قرار گرفت

(29 فروردین، 1401)
همزمان با روز تکریم خیران، مدیرکل آموزش‌وپرورش و مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمان با حضور در اتاق کرمان از سیدمهدی طبیب زاده رییس اتاق کرمان به نمایندگی از فعالان اقتصادی به پاس طراحی و اجرای پویش مدرسه‌سازی «کرمان دانا» تقدیر کردند.
همچنین در این دیدار از آرش علوی دبیر هیئت‌رییسه و حسن امیری دبیرکل اتاق کرمان نیز تقدیر شد. مدیرکل آموزش‌وپرورش استان کرمان در این دیدار ضمن تقدیر و تشکر از اتاق کرمان در خصوص عقد تفاهم‌نامه با ادارات کل آموزش‌وپرورش و نوسازی مدارس کرمان در خصوص ساخت ۱۲۰ مدرسه در قالب ۷۲۰ کلاس درس در استان بر اساس پویش مدرسه‌سازی کرمان دانا گفت: استفاده از ظرفیت بنگاه‌های اقتصادی و معادن استان در امر مدرسه‌سازی و مدرسه یاری اولویت اصلی آموزش‌وپرورش استان کرمان است.

انجمن توسعه رفسنجان تشکیل شود

(8 اردیبهشت، 1401)
رییس اتاق کرمان با اشاره به اینکه رفسنجان افراد توانمند، قوی و مؤثر با ایده‌های خوب دارد، گفت: پیشنهاد می‌شود انجمن حمایت از توسعه رفسنجان با عضویت همه گروه‌ها تشکیل شود و در جلسات مختلف از تجربه‌های افراد بزرگ این شهرستان در سطح ملی و استانی استفاده شود.
وی همچنین در این نشست پیشنهاد راه‌اندازی لجستیک پارک در منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان را مطرح کرد. در ادامه مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان در این نشست گفت: منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان با دو هزار هکتار مساحت، در فاز اول در 200 هکتار تکمیل شده و فاز توسعه نیز در حال انجام است.
گفتنی است رییس اتاق کرمان از بنگاه‌ها و واحدهای اقتصادی منطقه ویژه مانند مزرعه بیت کوین، کارخانه تولید فروکروم، کارخانه مواد اولیه کاشی و تولید لوله پلی‌اتیلن بازدید کرد.

نظام جامع گلخانه داران تدوین می‌شود

(11 اردیبهشت، 1401)
رییس اتاق کرمان، با بیان اینکه نظام گلخانه‌ای استان به‌صورت غیرکارشناسی و بدون داشتن نقشه راه و زیرساخت‌های مشخص درحال‌توسعه است، گفت: اتاق در تدوین نظام جامع گلخانه داران ورود می‌کند.
سیدمهدی طبیب زاده در نشست بررسی مشکلات گلخانه داران شرق کرمان در بم افزود: اگرچه راه‌اندازی گلخانه‌ها توصیه و در اولویت قرار داده شده، اما گلخانه‌ها برای ارتقای بهره‌وری نیاز به کنترل کیفیت و زمان دارند.
گفتنی است نشست بررسی مسائل و مشکلات گلخانه داران شرق استان کرمان با حضور رییس اتاق کرمان، رییس دفتر نمایندگی اتاق کرمان در شرق استان، رییس کمیسیون کشاورزی اتاق، مدیرکل سازمان جهاد کشاورزی شمال استان، معاون آب منطقه‌ای، مسئول اعتبارات بانک کشاورزی کرمان و فرمانداران و روسای ادارات چهار شهرستان شرقی این استان برگزار شد.

فعالان گردشگری کرمان در نمایشگاه بین‌المللی جهان اسلام شرکت می‌کنند

(21 اردیبهشت، 1401)
رییس کمیسیون گردشگری و صنایع‌دستی اتاق کرمان گفت: فعالان گردشگری و صنایع‌دستی استان در نمایشگاه تخصصی بین‌المللی گردشگری جهان اسلام که از 17 تا 20 خردادماه 1401 در تهران محل نمایشگاه بین‌المللی شهر آفتاب برگزار می‌شود، شرکت می‌کنند.
محمدرضا بهرامی در جمع اعضای کمیسیون گردشگری و صنایع‌دستی اتاق کرمان، افزود: این نمایشگاه با حضور نمایندگانی از برخی کشورها مانند عراق، ترکیه، سوریه، قزاقستان، قطر، عمان، الجزایر و پاکستان برگزار می‌شود که بررسی‌ها و برنامه‌ریزی‌ها لازم برای حضور گسترده و قدرتمند در این نمایشگاه انجام خواهد شد. وی ادامه داد: هدف از شرکت در این نمایشگاه معرفی بیشتر توانمندی‌های استان در حوزه گردشگری و صنایع‌دستی است تا بتوان از این حوزه پیشران در اقتصاد استان بهره‌وری بیشتری داشت.

دریافت مجوز آب و زمین برای سرمایه‌گذاری در کرمان دشوار است

(26 اردیبهشت، 1401)
رییس اتاق کرمان گفت: دریافت مجوز آب و زمین برای سرمایه‌گذاری در کرمان بسیار دشوار است و همین موضوع یکی از موانع توسعه کرمان محسوب می‌شود.
سیدمهدی طبیب زاده در جمع اعضای هیئت‌مدیره انجمن سنگ استان افزود: مسائل و مشکلات مربوط به احداث و راه‌اندازی بازارچه سنگ کرمان بعد از پیگیری‌های لازم همچنان وجود دارد. وی در پاسخ به درخواست انجمن سنگ مبنی بر همکاری اتاق کرمان برای تهیه بانک اطلاعاتی فعالان حوزه سنگ استان اظهار کرد: لازمه هر کاری دستیابی به آمار و اطلاعات صحیح است که در این رابطه پروپوزال و نقشه راه استفاده از این آمار تهیه و به اتاق کرمان ارائه شود تا بررسی و در مورد آن تصمیم‌گیری صورت گیرد.
عباس عزیززاده انجمن سنگ استان افزود: در حال حاضر یکسری کارخانجات و معادن حوزه سنگ تعطیل شده‌اند، اما آمار دقیقی از آن‌ها وجود ندارد که قصد داریم توسط انجمن سنگ این پایش صورت گیرد و اطلاعات دقیق از فعالان سنگ استان جمع‌آوری شود. وی ادامه داد: یکی از مسائل مهم این حوزه افزایش چندین برابر حقوق‌های دولتی معادن است که بدون کارشناسی صورت گرفته و همه معادن را به یک چشم دیده‌اند.

جمعی از مدیران عامل بنگاه‌های اقتصادی کشور از صنایع کرمان بازدید کردند

(29 اردیبهشت، 1401)
گروهی 16 نفره از مدیران عامل بنگاه‌های اقتصادی کشور ضمن برگزاری نشست با رییس اتاق کرمان از دو کارخانه آلومینیوم هزار و مس شهید باهنر کرمان بازدید و شرایط و مسائل حوزه تولید این دو مجموعه را بررسی کردند.
رییس اتاق کرمان در نشست با این گروه فعال اقتصادی گفت: استان کرمان ظرفیت‌های فراوانی در بخش‌های مختلف دارد و رویکرد جدید استان کرمان تکمیل زنجیره ارزش در معادن برای ایجاد ارزش‌افزوده بیشتر است. سیدمهدی طبیب زاده، با بیان این‌که سه میلیارد دلار صادرات سالانه استان کرمان است که با تمهیدات اندیشیده شده صادرات کالاهای سنتی باید به سمت صادرات تکنولوژی و دانش‌بنیان برود که کار آغاز شده است.
در ادامه این نشست عضو هیئت‌رییسه اتاق کرمان گفت: وضعیت بخش خصوصی باید از سه منظر حوزه کسب‌وکار، شرایط بنگاه اقتصادی و دیدگاه مشتری بررسی شود تا شرایط بهبود یابد.
همچنین در این نشست مدیرگروه فعالان اقتصادی مهمان دیار کریمان گفت: باعث افتخار ماست در کرمان این‌همه توانمندی وجود دارد و اتاق کرمان بعد از اتاق تهران، قوی‌ترین و بهترین اتاق کشور است و حتی به دلیل محدودیت‌های موجود در کرمان توانمندتر عمل می‌کند. حسین آقاخانلو تصریح کرد: مجموعه‌های مختلفی در استان فعالیت می‌کنند که با چالش‌ها و مسائل مختلفی روبه رو هستند که حل مسائل این صنایع و بنگاه‌های اقتصادی برای استانی مانند کرمان بسیار اهمیت دارد.
گفتنی است مدیران عامل مجموعه‌های شرکت‌کننده در این نشست، ضمن آشنایی با بنگاه‌های اقتصادی کرمان، به بیان نظرات خود در رابطه با شرایط این بنگاه‌ها پرداختند.

استاندار کرمان: استان از باور همه‌ کاره بودن دولت در اقتصاد خارج شود

 (1 خرداد، 1401)
«محمدمهدی فداکار» در هفتاد و سومین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان با موضوع بررسی مشکلات تأمین اجتماعی در حوزه تولید گفت: دولت باید شرایط را تسهیل، فرآیندهای پیچیده را اصلاح و فرآیندهای غیرضرور را حذف کند و در اجرای فعالیت‌های اقتصادی دخالت نکند تا کار بهتر پیش رود. وی ادامه داد: اقتصاد استان با وجود همه ظرفیت‌ها، بر پایه معادن است و تنوع بخشیدن به اقتصاد استان یک ضرورت محسوب می‌شود.
رییس اتاق کرمان نیز در ادامه این نشست به بیان فعالیت‌ها و اقدامات انجام‌شده توسط اتاق کرمان پرداخت و افزود: مدل توسعه اقتصادی استان را با تکیه بر نیازهای 20 سال آینده طراحی کرده‌ایم و با توجه به اینکه پروژه‌های توسعه‌ای استان از زیرساخت‌هایی مانند آب، برق، گاز و جاده جلو افتاده، تکمیل زیرساخت‌ها برای توسعه استان ضروری است.
در پایان این نشست از یدالله موحد رییس کل سابق دادگستری کرمان و سیدمصطفی آیت الهی موسوی معاون عمرانی استاندار کرمان به پاس تلاش‌های ایشان در شورای گفت‌وگو قدردانی شد.

اتاق کرمان رتبه اول جایزه مسئولیت‌های اجتماعی از نگاه ذینفعان را کسب کرد

(2 خرداد، 1401)
اتاق کرمان در چهارمین دوره جایزه مسئولیت‌های اجتماعی و پایداری بنگاه‌های اقتصادی کشور رتبه اول جایزه مسئولیت‌های اجتماعی از نگاه ذینفعان را به خود اختصاص داد. این ارزیابی براساس فرمت‌های جهانی مسئولیت‌های اجتماعی (GRI) صورت گرفته که 70 بنگاه اقتصادی پس از تکمیل فرم‌های خوداظهاری از طریق اعزام داوران ارزیاب اطلاعات ارسالی صحت سنجی و بررسی شدند و اتاق كرمان به‌عنوان تنها مجموعه موفق به كسب رتبه در این بخش شد. در این آئین که در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد از حسین نجف‌آبادی پور رییس کمیسیون مسئولیت‌های اجتماعی اتاق کرمان با اهدای لوح و تندیس تقدیر به عمل آمد.
گفتنی است اتاق کرمان در حوزه‌های مختلف مسئولیت‌های اجتماعی مانند راه‌اندازی پویش مدرسه‌سازی كرمان دانا، کمک برای مبارزه با شیوع کرونا، تأمین برخی دستگاه‌ها و تجهیزات درمان بیماران کرونایی، بازسازی خانه نیازمندان و… فعالیت داشته است.

همایش پاسداشت نیم‌قرن فعالیت‌های میراث فرهنگی در اتاق کرمان برگزار شد

(4 خرداد، 1401)
همایش پاسداشت نیم‌قرن فعالیت‌های میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان با حضور استاندار کرمان، دادستان کرمان، رییس کمیسیون گردشگری و صنایع‌دستی اتاق کرمان، مدیران و فعالان بخش خصوصی این حوزه در اتاق کرمان برگزار شد. استاندار کرمان در این همایش خواستار اطلاع‌رسانی بیشتر و معرفی گسترده‌تر قابلیت‌های گردشگری و صنایع‌دستی استان به جامعه هدف شد.
در این همایش مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان گفت: در استان کرمان 45 پروژه در حوزه میراث فرهنگی با اعتبار 56 میلیارد تومان در دست اجراست. گفتنی است در این همایش از برخی پیشکسوتان و فعالان نیم‌قرن گردشگری کرمان تجلیل شد.

جنوب استان باید در سیاست‌گذاری توسعه مدنظر قرار گیرد

(4 خرداد، 1401)
سیدمهدی طبیب زاده در سمپوزیوم توسعه همکاری‌های دانش‌بنیان و ارزش‌آفرین صنعت مس و دانشگاه گفت: با توجه به اینکه چهار شهرستان شهربابک، سیرجان، رفسنجان و زرند سهم مهمی در ارزش‌افزوده معدن دارند، توسعه نامتوازن استان شکل گرفته درحالی‌که برای تحقق توسعه متوازن باید جنوب استان نیز مدنظر قرار گیرد.
وی افزود: استان با وجود ظرفیت‌های فراوان مانند معادن غنی مس سرچشمه، در شاخص‌های توسعه پایدار رتبه‌خوبی ندارد و با طرح این پرسش که آیا سیاست‌گذاری بخش معدن در کشور درست بوده است؟ ادامه داد: عدم استفاده مناسب از ذخایر ارزشمند و متنوع معدنی، به کار نبردن دانش اکتشاف سیستماتیک وسیع، بهره‌وری نامطلوب، رقابت‌پذیر نبودن در حوزه‌های فولاد و مس با حذف یارانه‌های انرژی، عدم خودکفایی در زمینه‌های تکنولوژی، دانش فنی و ساخت تجهیزات نشان از سیاست‌گذاری نامناسب در این حوزه است.
گفتنی است سمپوزیوم توسعه همکاری‌های دانش‌بنیان و ارزش‌آفرین صنعت مس و دانشگاه در مجموعه فرهنگی هنری (سینما) آزادی شهر سرچشمه با هدف ایجاد زمینه مناسب برای تعامل، تبادل‌نظر و انتقال تجارب موفق در همکاری‌های صنعت و دانشگاه با مشارکت صاحب‌نظران این عرصه، برگزار شد.

نشست هیئت نمایندگان اتاق کرمان با رییس کل دادگستری استان برگزار شد

(5 خرداد، 1401)
نشست هیئت نمایندگان اتاق کرمان با رییس کل دادگستری استان با هدف تحکیم و استمرار روابط بخش خصوصی با دستگاه قضا برای کمک به افزایش تولید و اشتغال استان برگزار شد. رییس اتاق کرمان در این نشست ضمن معرفی هیئت نمایندگان و تشریح فعالیت‌های اتاق کرمان برای رییس کل دادگستری استان گفت: فعالیت‌ها و همکاری‌های گسترده با سیستم قضایی استان بویژه دادگستری به‌منظور حمایت از تولید انجام‌شده و اتاق کرمان سعی کرد به‌عنوان مشاور سه قوه، نقش خود را به‌خوبی ایفا کند و دغدغه‌ها، دیدگاه‌ها و مشکلات کارشناسی شده بخش خصوصی را به اطلاع این مجموعه برساند. در ادامه این نشست رییس کل دادگستری استان کرمان گفت: باید ظرفیت‌های داخل و بیرون دستگاه قضا را پای کار بیاوریم و حمایت همه‌جانبه از تولید و اشتغال انجام شود تا منویات رهبری به نتیجه برسد. وی ادامه داد: در ادامه فعالیت‌های گذشته دادگستری و اتاق کرمان که حمایت از جنبه کمی در تولید و اشتغال مدنظر بوده، امسال با توجه به تأکید رهبر معظم انقلاب بر اقتصاد دانش‌بنیان، باید کیفیت در تولید را نیز مدنظر قرار داد و از شرکت‌های دانش‌بنیان و پژوهش محور حمایت کرد.
گفتنی است در این نشست اعضای هیئت نمایندگان اتاق کرمان به بیان نظرات و پیشنهادهای خود در رابطه با حمایت دستگاه قضا از بخش خصوصی پرداختند.رگزار شد. استاندار کرمان در این همایش خواستار اطلاع‌رسانی بیشتر و معرفی گسترده‌تر قابلیت‌های گردشگری و صنایع‌دستی استان به جامعه هدف شد.
در این همایش مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان گفت: در استان کرمان 45 پروژه در حوزه میراث فرهنگی با اعتبار 56 میلیارد تومان در دست اجراست. گفتنی است در این همایش از برخی پیشکسوتان و فعالان نیم‌قرن گردشگری کرمان تجلیل شد.

استاد دانشگاه شهید بهشتی: توسعه‌یافتگی با همسو شدن اقتصاد و سیاست خارجی محقق می‌شود

(5 خرداد، 1401)
محمود سریع القلم در همایش «منابع انسانی و توسعه» با حضور جمعی از فعالان اقتصادی بیان کرد: وضعیت یک فرد، وضعیت یک بنگاه اقتصادی و در نهایت وضعیت یک کشور و امکان ایجاد تغییر در مسیر فعالیت، به تصمیم‌هایی که می‌گیرد، بستگی دارد. وی مهم‌ترین اولویت هر کشور را ثبات سازی و تنظیم روابط پایه با همسایگان آن بویژه همسایگان ثروتمند عنوان کرد و افزود: با یادگیری و اجرای علم توسعه‌یافتگی می‌توان به شرکای تجاری کشورهای همسایه تبدیل شد.
در ادامه این همایش رییس اتاق کرمان گفت: استان به لحاظ برخورداری از منابع فیزیکی و خدادادی جایگاه خوبی دارد اما نتوانسته جایگاه مناسب را در شاخص‌های مربوط به توسعه پایدار به دست آورد. وی اظهار کرد: توجه به نیروی انسانی از عوامل حکمرانی خوب محسوب می‌شود و در گذار از اقتصاد متکی بر منابع به اقتصاد دانش‌بنیان، اصلی‌ترین عامل نیروی انسانی است.
در این همایش سایر سخنرانان سخنان خود را با موضوع «نقش مدیریت منابع انسانی در موفقیت بنگاه‌های اقتصادی»، «خوانشی از تجربه اوج در مدیریت منابع انسانی» و «توسعه سرمایه‌های انسانی، چالش‌ها و فرصت‌ها» ارائه کردند.
در ادامه، نشست‌هایی با موضوع «تحقق اقتصاد دانش‌بنیان در استان از مسیر توسعه منابع انسانی؛ چالش‌ها و راهکارها» با حضور اساتید دانشگاه و صاحبنظران استان و «کارگاه انتقال تجربه کارکنان و دلبستگی سازمانی» با حضور فعالان اقتصادی استان برگزار شد.

دبیرکل اتاق کرمان به عضویت هیئت خبرگان بانکی استان منصوب شد

(17 خرداد، 1401)
«حسن امیری ننیز» دبیرکل اتاق کرمان طی حکمی از سوی رئیس کل بانک مرکزی به عضویت هیئت خبرگان مورد وثوق بانکی و اقتصادی در استان کرمان منصوب شد.
در این حکم که به امضای «علی صالح‌آبادی» رئیس‌کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران رسیده، آمده است: با عنایت به پیشنهاد استاندار محترم کرمان، جنابعالی برای مدت دو سال از تاریخ صدور این حکم (24/12/1400) به عضویت هیئت خبرگان مورد وثوق بانکی و اقتصادی در استان کرمان موضوع تبصره ذیل ماده 62 قانون الحاق موادی به قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور منصوب می‌گردید. امید است با اتکال به خداوند متعال و همکاری کلیه اعضا هیئت مزبور، در انجام وظایف محوله موفق و مؤید باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *